.....leuk dat je mijn website bezoekt.

Ik ben Annemarie (50), het creatieve brein achter Atelier Annemarie. Jaren geleden ben ik begonnen met het geven van Knip- en Naailessen, dit was erg leuk te combineren met mijn kleine kindjes. Maar kleine kindjes worden groot ( inmiddels 15 en 18 jaar oud) en hierdoor kreeg ik meer tijd.

Dus ben ik me gaan verdiepen in andere creatieve mogelijkheden. Heb hiervoor verschillende opleidingen gevolgd ( oa. voor bloemist). Inmiddels had ik een lijst met veel creatieve ideeën en deze  "getest" in workshops met vriendinnen. Enkele workshops zijn overeind gebleven en hier ben ik mee verder gegaan. Tevens vond het maar eens tijd worden om dit groter te gaan aanpakken, vandaar mijn website.

Natuurlijk wel heel spannend allemaal...

 

Inmiddels zijn we al een aantal maanden verder en iedereen die een workshop heeft gevolgd.....bedankt voor jullie enthousiasme en inspiratie......

 

mail gerust voor meer info.

 

Je kunt mij ook volgen op Instragram en Facebook.